Filmániás bekukkantók száma

2012. április 23., hétfő

Never Back Down (Sose hátrálj meg) 2008

Helló mindenkinek, egy olyan filmről lesz most szó, ami kicsit a Hollywood-i tündérmesék világába kalauzol minket... Ezt a filmet egy ismerősöm ajánlotta nekem, kb. egy évvel a bemutató után. Addig nem is hallottam róla, szégyen szemre :)


A célközönségként a tinik generációja van kikiáltva ^^ Eléggé spéci stílussal van megáldva a 110 perces film. Összetevők: Vegyünk egy olyan alap sztorit, ami mindig bejön... A Jót (Jake Tyler)  megszívatja a Rossz (Ryan McCarthy), erre Ő bedurcizik, jól felszívja magát, és végül revansot vesz ellenfelén. Elnyeri végső jutalmát és megmenekül a királyság. Ehhez jönnek a felsőtestileg szinte tökéletes tini pasik,kivéve egyet(Max Cooperman), no meg az elengedhetetlen Barbie babák(Baja Miller), ezáltal minden ember felkapja a fejét, ha pasi vagy, akkor azért mert szép csajokat illik megnézni, ha nő vagy, akkor meg ugye nem minden nap látni ilyen sulis srácokat ennyi koczkával a hasukon:) Mint minden tipikus Jó kontra Rossz filmben, itt is megjelenik a "segítő"(Jean Roqua), aki úgy mondván pártolója lesz a Jónak... Valamint rakjuk bele a dologba a napjainkban eléggé menő kevert harcművészetet(MMA). Aki nekem ajánlotta ezt a filmet, nos Ő is thai boxol.



Szerintem ez bejön a mai közönségnek, Jómagam is élvezettel néztem végig a filmet, ezért is vettem a bátorságot, írni is róla pár sort. Egy pici ízelítőt ITT találhatsz!



Szóval, érdemes megnézni, sajnos ezt se moziban fogod látni, :O éppen ezért otthoni izgalmakat ígér a film. Ajánlhatom férfiaknak, akik pl. szeretnének egy akcióval, valamint némi romantikával megspékelt filmet megnézni. Esetleg barátnővel is nézhető ;) Ha osztályoznom kellene egy 8-as a 10-ből ^^ Erős pozitív hozzáállással...

Rendező: Jeff Wadlow
Forgatókönyvíró: Chris Hauty
Zeneszerző: Michael Wandmacher
Operatőr: Lukas Ettlin
Producer: Craig Baumgarten, David Zelon
Vágó: Victor Du Bois, Debra Weinfeld


Szereplők: 
Sean Faris (Jake Tyler)
Djimon Hounsou (Jean Roqua)
Cam Gigandet (Ryan McCarthy)
Amber Heard (Baja Miller)
Evan Peters (Max Cooperman)
Leslie Hope (Margot)
Wyatt Smith (Charlie Tyler)


Élvezzétek a filmek világát, ha van lehetőségetek és egy kis időtök arra, hogy kikapcsolódjatok. Ha már az olvasást is tökre unjátok^^, meg a szomszéd is nyaggat, hogy ugat a kutyátok... Akkor dőlj hátra a székedben, kapcsolj ki egy kicsit és Nézd meg ezt a jó filmet...


René

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése